Aquest web pot utilitzar algunes 'cookies' per millorar la seva experiencia de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la POLÍTICA DE COOKIES.

Contacta con nosotros
977 851 049

CA ES

Qui som

Floriplant va neixer fa més de 30 anys com una empresa familiar dedicada a la producció i comercialización de flor tallada. Amb el temps vam anar ampliant els nostres productes segons la demanda dels nostres clients, sempre molt a prop seu, coneixent les seves demandes i necessitats, i vam anar creixent i ampliant els nostres serveis.

Avui en dia, Floriplant us ofereix un ampli ventall de productes: flor, plantes, accessoris, vidre, testos,… Som importadors de flors i plantes, però sense perdre el nostre esperit de productors i de servei al florista.

QUALITAT, COMPROMÍS I CONFIANÇA, la nostra raó de ser.

I ... Perquè cultivar?

Cultivar és una àrdua tasca al nostre país

A la difícil tasca del cultiu s'uneix sovint la manca de reconeixement, i en un país en què sovint es valora més el producte exterior que el nacional, cultivar s'ha convertit més en una qüestió de fe i principis que d'economia.

Però a Floriplant cultivem, perquè ...

 • Creem llocs de treball i ajudem a la dinamització de l'economia local
 • Potenciem el consum de producte local i nacional
 • Respectem el medi ambient amb cultius sostenibles
 • I perquè ... ens encanta triar aquelles varietats que creiem us agradessin, sembrar, cuidar i veure créixer, i finalment admirar en els treballs de algun florista.
 • VALORS D'EMPRESA

  QUALITAT

  El nostre primer objectiu. Perquè només amb la millor qualitat podem competir en un mercat difícil i en moment complicat.

  COMPROMÍS

  Compromesos amb el medi ambient: cultius sostenibles i respectuosos, compromesos socialment: creem llocs de treball i donem suport a les entitats del nostre entorn i compromesos amb el desenvolupament: potenciem el consum de productes nacionals i de proximitat.

  CONFIANÇA

  30 anys en el sector ens avalen. Els nostres clients parlen per nosaltres.
  EL TEU ÈXIT ÉS EL NOSTRE ÈXIT

  On estem

  Mas Granell s/n. Vinyols i els Arcs, 43391 (Tarragona)
  Tel. 977 851 049 / info@floriplant.es

  Com arribar